VKPS Studie- en Beroepskeuzetest

Huiswerkbegeleiding bij VKPS

Kan jij hulp gebruiken bij het plannen en maken van je huiswerk? Wil jij graag leren leren? Dan ben je bij VKPS aan het juiste adres. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding op onze locaties én online. Na je laatste les van de dag staan wij voor je klaar.

Leerling staat centraal

Bij onze huiswerkbegeleiding sta jij als leerling centraal. Als je binnenkomt bespreken we eerst hoe het op school was. Daarna is er aandacht voor jouw individuele planning. Vanuit deze basis ga je aan de slag met het leer- en maakwerk onder begeleiding van deskundige huiswerkcoördinatoren.

Hulp bij studievaardigheden

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je hulp bij je vakinhoudelijke vragen en wordt je leerwerk overhoord. Daarnaast is er ook aandacht voor het aanleren van studievaardigheden, zoals: plannen, structureren, samenvatten en zelfstandig werken. Het beheersen van deze studievaardigheden gaat jou op de lange termijn ondersteunen in je gehele studieloopbaan.

  • Individuele planning
  • Begeleiding van deskundige huiswerkcoördinatoren
  • Hulp bij vakinhoudelijke vragen
  • Aandacht voor studievaardigheden
  • Overhoren van leerwerk

Fijne leer- en werkomgeving

Op onze locaties zijn er speciale ruimtes voor de huiswerkbegeleiding waar wij een fijne leer- en werkomgeving bieden. Dit is een nette omgeving waarin er sprake is van rust, overzicht en een gezellige sfeer. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en je goed kunt concentreren op je leer- en maakwerk.

Boxmeer, Deurne, Stevensbeek, Venray

Online huiswerkbegeleiding

Volg je de begeleiding het liefst thuis op je eigen werkplek? Dan biedt onze online huiswerkbegeleiding uitkomst. Met online huiswerkbegeleiding van VKPS word je, waar je ook woont, digitaal geholpen met je huiswerk.
Via beeldbellen krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over het huiswerk en er wordt gecontroleerd of je het leerwerk kent. Daarnaast focussen we ons online ook op het aanleren van de studievaardigheden.

Eenmaal naar huis (of offline) betekent écht thuis. Want het werk voor school is af!

Samen zorgen we ervoor dat jij zonder stress en met zelfvertrouwen naar school gaat.

 

pijl-dotNeem contact op

 

 

 

 

blok

 
 

Contact

't Leucker 21
5831 DB Boxmeer

Tel. 0485 52 00 54

Contactformulier

 
 

Van Kuijk Personal Support

 

© VKPS Van Kuijk Personal Support